Over mijzelf

Ik ben personal trainer, voedingsadviseur en masseur. Ik ben Kim Burlage(1990). En klaar voor nieuwe uitdagingen.
In mijn jeugd heb ik verschillende sporten beoefend zoals judo, paardrijden, circusschool en zwemmen.
Datgene wat ik het langst volhield en houd is fitness. Hier heb ik mijn werk van gemaakt.
Na de middelbare school heb ik de MBO-4 opleiding "Wellness & Lifestyle" met succes afgerond, een opleiding gericht op bewegen in combinatie met gezonde voeding en ontspanning.
Tijdens deze opleiding heb ik tevens diverse fitness opleidingen tot en met "personal trainer" via de AALO (in 2011) gevolgd en mijn NGS-Sportmassage(in 2012) behaald.

Vanuit verschillende stages (DeMIXfitness, wellnesscentrum de Zwaluwhoeve en afslankstudio Newfysic) heb ik mijn eigen strategie ontwikkeld en ben daarmee aan de slag gegaan.
Op dit moment werk ik naast KimLifestyle ook bij Fysiotrainingweesp, waar ik groeps- en individuele trainingen geef aan praktisch alle doelgroepen tussen de 12-92 jaar.

Na mijn werkzaam bij Fit20 een personal trainingsstudio in o.a. Almere. Daar verzorgde ik trainingen aan individuele sporters en aan duo's. Binnen 20 minuten wordt door middel van een speciale training een zeer goed resultaat behaald. 

Ben ik gaan werken bij SPC-Amsterdam een sport performance center. Hier verzorg ik personal training aan 1 of 2 personen tegelijk en massages.

 

Triatlon 2015